Телешко руло с мащерка и горчица



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Пиперът се счуква и се разбърква с мащерката. Добавя се сол на вкус. Бонфилето се увива с конец (памучен), намазва се обилно с горчицата, след което се поръсва със сместа от пипер, мащерка и сол. Загрява се олио в тиган и филето се запържва от всички страни до златисто. Прехвърля се в съд за печене и се слага за 7–10 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна. Така ястието остава алангле и много сочно. За тези, които предпочитат по-изпечени меса, филето трябва да се пече по-дълго, но в никакъв случай повече от 15 минути.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп