Телешко по градинарски
Апетитно предложение с телешко за вечеря
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Обезкостете месото, нарежете го на кубчета и го сложете в гювеч. Накълцайте лука и го добавете. Прибавете сол, червен пипер, оцет и малко вода, след което сложете да се вари на умерен огън. Когато водата изври се прибавят нарязаните домати и малко от маслото. Най-накрая се добавят чушките, които са предварително изпечени и нарязани, чесънът и малко масло. Долейте още вода и варете около 10 минути. Сервирайте телешкото поръсено обилно с магданоз.
Още по темата
Нарежете филето на малки пържоли. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете. Наредете ги в тава. В малко мазнина запържете нарязания на кубчета бекон. В същата мазнина...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп