Телешко фрикасе

Невероятна вкуснотия за вашата трапеза


Приготвяне
90 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Телешкото месо се нарязва на порции. Сварява се в подсолена вода, заедно с подправките за супа. Изважда се от бульона, а той се прецежда. Прави се запръжка от маслото и брашното. Разрежда се с пецедения буьон и се оставя да ври 10 минути. Сваля се от огъня и се подправя с разбитите яйца с киселото мляко. Разбърква се добре и се зализа месото. Фрикасето се сервира поръсено с магданоз.
Още по темата

Ситно нарязания чесън смесваме със сока от лимона и портокала, които предварително сме изцедили, с черния пипер и солта. Нарязваме пилето на дребни късове и го...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп