Телешко фрикасе
Невероятна вкуснотия за вашата трапеза
Приготвяне
90 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Телешкото месо се нарязва на порции. Сварява се в подсолена вода, заедно с подправките за супа. Изважда се от бульона, а той се прецежда. Прави се запръжка от маслото и брашното. Разрежда се с пецедения буьон и се оставя да ври 10 минути. Сваля се от огъня и се подправя с разбитите яйца с киселото мляко. Разбърква се добре и се зализа месото. Фрикасето се сервира поръсено с магданоз.
Още по темата
Ситно нарязания чесън смесваме със сока от лимона и портокала, които предварително сме изцедили, с черния пипер и солта. Нарязваме пилето на дребни късове и го...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп