Сьомга с лимон и копър
Изкусителна рецепта за семейната вечеря
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сьомгата се запържва в тиган на среден огън и с капак, докато добие златиста кафява коричка. Изважда се и се слага на топло. В мазнината, в която е запържена рибата, се налива сметаната, слагат се подправките, лимоновият сок и настърганата кора от лимон. Оставя се да поври 5 минути. Рибата и гарнитурата й се разпределят на порции и се поливат със соса. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата
Нарязваме кората за баница на две равни части, след което прегъваме всяка от тях на половина. Оформяме по 6 ленти, които навиваме така, че да се получат квадрати или...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп