Сьомга с лимонов сос
Вкусна и много лесна рецепта за апетитна сьомга
Приготвяне
30 минути
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Овкусете сьомгата със сол и пипер. Оваляйте я в брашно и запържете от двете страни в сгорещено олио. Извадете рибата от тигана, а в него добавете виното и лимоновия сок. Започнете да добавяте маслото на кубчета, имайте предвид, че трябва да е много студено. Добавете и магданоза. Разъркайте, докато се сгъсти. Сложете рибата в чиния и залейте със соса.
Още по темата
Смесете всички продукти за соса. Нарежетерибата на пържоли с еднаква големина и ги подправете. Смесете необходимите продукти за соса и ги разбъркайте добре. Залейте...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп