Канапе от сьомга
Вкусно и красиво студено предястие
Приготвяне
30 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарязваме кората за баница на две равни части, след което прегъваме всяка от тях на половина. Оформяме по 6 ленти, които навиваме така, че да се получат квадрати или топки. Подреждаме канапетата в тава с оризова хартия и ги печем 10 мин във фурна, загрята на 160º, докато се зачервят. Щом изстинат върху всяко от тях слагаме по 1 ч.л. крема сирене и парче сьомга, предварително завито на руло. Готовото предястие овкусяваме с копъра и лимоновия сок.
Още по темата
Почистете скаридите при необходимост. Изцедете сока от ябълката, прибавете към него меда, половината от джинджифила и кипнете. Прибавете скаридите в тенджерата и...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп