Здравословна сьомга с орехи
Бърза, вкусна и здравословна вечеря
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Овкусете сьомгата със солта и пипера. Поставете я върху хартията за печене и я намажете със смесените горчица и мед. Не прекалявайте с горчицата и меда, тъй като ястието ще стане прекалено калорично. След като запечете сьомгата, посипете я със смес от малко галета, орехи и пресен магданоз. Нека преобладава магданозът, който също е богат на полезни вещества и витамини. Сервирайте ястието, гарнирано с парчетата лимон и комбинирайте с голяма свежа салата с много пресни зеленчуци според сезона.
Още по темата
Нарежете листата на спанака на едро, лука и чесъна на листо, а листата от кориандъра ги пасирайте. Загрейте фурната до 250 градуса. В тиган загрейте зехтина и кърито,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп