Супа от рибено филе
Идеално предложение за топлите летни дни
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Почиства се и се нарязва на парчета рибното филе. Маринова се за 1 час в лимонов сок, оцет и сол. Задушава се в олиото ситно нарязаният лук и се прибавят 4 чаени чаши студена вода. Слагат се в тенджерата рибата, черният пипер и дафиновите листа. Оставя се подлучената рибна чорба да се вари за около 15 минути. Сваля се от котлона и след като леко се охлади, се застройва с разбитите заедно яйца и кисело мляко. Накрая се прибавя наситненият магданоз. Рибната чорба се поднася с крутони.
Още по темата
Рибата се нарязва на едро, може само глава и опашка. Аз слагам едната страница с коремната част. В 5-6 литрова тенджера се слага вода и рибата, отпенва се. Ври 10-15...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп