Супа от коприва със счукан боб

Малко по-различна идея за приготвяне на супа от коприва с джанки


Начин на приготвянe
Във вряща вода се слагат нарязаната на ситно сланина и счуканият фасул. Когато се свари фасулът, се прибавят лукът, копривата и доматите, нарязани на ситно и задушени в олиото. Прибавят се и джанките. Супата се осолява и досварява. Поднася се поръсена с нарязани на ситно джоджен и магданоз.
Още по темата

Боба се измива и накисва във вода за 24 часа. Изцежда се и се слага нова вода. Добавят се нарязаните чесън и лук . Когато бобът се посвари, се прибавят джодженът,...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп