Супа от коприва със счукан боб
Малко по-различна идея за приготвяне на супа от коприва с джанки
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Във вряща вода се слагат нарязаната на ситно сланина и счуканият фасул. Когато се свари фасулът, се прибавят лукът, копривата и доматите, нарязани на ситно и задушени в олиото. Прибавят се и джанките. Супата се осолява и досварява. Поднася се поръсена с нарязани на ситно джоджен и магданоз.
Още по темата
Боба се измива и накисва във вода за 24 часа. Изцежда се и се слага нова вода. Добавят се нарязаните чесън и лук . Когато бобът се посвари, се прибавят джодженът,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп