Супа от киви
Ястията с киви са хит в кулинарното изкуство
Приготвяне
25 мин
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сложете да се загряват бялото вино, пудрата захар, карамфила и канелата и добавете кленовия сироп, като бавно разбърквате. Оставете сместа да изстине и я прецедете. Обелете кивитата и ги нарежете на колелца. Оставете няколко за гарниране, а останалите направете на пюре с блендер. Прецедете пюрето, за да се отделят семенцата. Изсипете винената смес в пюрето, после добавете сметаната и разбийте добре сместа. Сложете супата да се изстуди в хладилника. Сервирайте я, гарнирана с тънки колелца киви и листа от мента.
Още по темата
Лукът и корените се сваряват в подсолена вода, отцеждат се и се пасират заедно с млякото, малко магданоз и маслото. Полученото пюре се връща в бульона и се кипва...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп