Средногорски крем с тиква и мед

Невероятно вкусен и много лесен десерт


Начин на приготвянe
Докато е топла, тиквата се пасира с вилица. Добавя се меда и се прави на пюре. Ако искате да е по-фино, може да разбиете с пасатора. Нишестето се размива в студеното мляко, добавя се ванилията, пюрето с меда и бучката масло. Слага се на котлона и се бърка постоянно. След като заври и се сгъсти, се бърка още 1-2 мин., сваля се от огъня и се разпределя в купички.
Още по темата

Изцеждаме вишните в цедка, като запазваме сока. Накисваме желатина в студена вода за около 5 мин. Разрязваме пръчките ванилия по дължина и остъргваме вътрешността им....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп