Специален омлет
Богат омлет за закуска или обяд
Приготвяне
15 мин
Порции
1
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В голям тиган слагаме олио и затопляме на среден огън. Слагаме чушката, бекона, жамбона и задушаваме за 2-3 мин, докато започне да се стопява бялата част на бекона. Прибавяме доматите и щом се сгасти изсипваме разбитите яйца заедно с натрошеното сирене. Щом се запържи омлета махаме от огъна, сервираме в чиния и поръсваме с щипка риган.
Още по темата
В тефлонов тиган слагаме олио и загряваме на среден огън. Щом се затопли олиото слагаме нарязани на средни парчета бекона и жамбона и пържим 2-3 мин. Разбиваме...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп