Сиропиран сладкиш с орехи и банани

Много лесен, сладък и ароматен сладкиш


Начин на приготвянe
Бананите се правят на пюре и към тях се добавят останалите продукти, като брашното с набухвателите се прибавя накрая. Всичко се разбърква отново до получаване на еднородна смес. Сместа се изсипва в намазана с олио и посипана с брашно тава и се пече около 40 минути на 180С. През това време се приготвя сиропа. Когато е готов сладкишът, докато е топъл, се надупчва с клечка за зъби и се залива със сиропа. Когато добре поеме, се поръсва с пудра захар.
Още по темата

Белтъците се отделят от жълтъците и се разбиват докато станат на стегната пяна. Жълтъците се разбиват със захарта, докато се получи гладка смес и се разтопи захарта....
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп