Свинско със сирене и спанак
Сочни и апетитни пържоли, които се приготвят бързо и лесно
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
В тиган с незалепващо покритие се запържва ситно нарязания чесън за около минута. Добавя се спанака и се овкусява със сол и черен пипер. Задушава се докато се изпари водата от спанака. Накрая се добавя се настърганото сирене фета, крема сиренето и горчицата. Разбърква се добре. На всяка пържола се прави разрез. С получената плънка се пълнят пържолите. Подреждат се в тава и се овкусяват със сол и черен пипер. Пекат се в предварително загрята на 200С фурна до златисто. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата
Чесънът се пресова. Котлети се смесват с всички продукти в голяма купа. Всичко се разбърква добре. Купата се покрива и се оставя в хладилник за 3 часа или за цяла...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп