Свинско с ананас
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Загрейте фурната на 180 градуса. Направете няколко разреза в месото на около 2 см. дълбочина. Съобразете разрезите с порции, на които ще нарежете месото след приготвяне. Поръсете месото с чесново брашно, сол и пипер. Сложете месото в тавичка за печене. Сипете ананаса от консервата заедно със сока. Сложете малко от ананаса в направени прорези, а останалия разстелете върху месото. Сипете соев сос и сос уорчестър. Поръсете захарта. Оставете да се пече около 45 минути в предварително загрятата фурна. При сермиране нарежете месото според направените нарези.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп