Свинско с ориз и броколи
Апетитно ястие за вечеря с малко усилия
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Свинската плешка се нарязва на хапки и се запържва с мазнина за около 15 минути. През това време броколите се измиват и накъсват на розички. Щом месото се запържи се добавят ориза, водата, соевия сос, черния пипер и сол на вкус и се оставя да се готви около 40 минути. Преди да е готово се добавят розичките броколи и се разбърква.
Още по темата
Намазва се месото с олио, сол, черен и червен пипер. Нарязват се на едро картофите, лука и се подправят се със сол и червен пипер. В тавичката се слага малко масло,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп