Свинско с камембер и круши

Нетрадиционна празнична вкусотия


Начин на приготвянe
Нарежете крушите и сиренето на тънки филийки, а свинското филе на 4 порции. Разполовете всяко парче. Разтворете всяка порция месо и в единия му край сложете 2 парчета круша и едно парче сирене. Навийте месото на руло. Стегнете рулото с канап. Смесете всички продукти за маринатата и мариновайте рулата за около 4 часа. Изпечете ги на умерено загряна скара. Времето за печене е между 6 и 8 минути. Поднесете с гарнитура по желание.
Още по темата

Оризът се накисва в купичка с вода. Месото се обезкостява и реже на кубчета. Слага се в тенджера. Налива се 3- 4 ч.ч. вода. Съдът се поставя на включен котлон. Оставя...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп