Свинско с бира и картофи
Вкусна и лесна рецепта за крехко свинско месце
Приготвяне
70 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Намазва се месото с олио, сол, черен и червен пипер. Нарязват се на едро картофите, лука и се подправят се със сол и червен пипер. В тавичката се слага малко масло, зеленчуците, месото и бирата. Покрива се с фолио и се пече на 180 С до готовност. Когато е готово се маха фолиото и се запича още 10 минути.
Още по темата
Нарязаното на порции филе се подправя със сол и черен пипер, начукват се и се оставят да престоят поне час. След това се запържват в кравето масло. Когато са почти...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп