Свинско с нахут
Вкусна и интересна идея за обяд или вечеря
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се измива, нарязва се на парчета и се слага да се вари. Преди завирането се изгребва пяната и се посолява. След 20 мин се прибавят нарязаният лук и олиото. Когато месото започне да омеква, слагат се отцеденият от течността нахут, настърганият или нарязан на ситно домат и червеният пипер и се разбърква. Щом се свари месото, прибавя се магданозът и се сваля от огъня.
Още по темата
Запържете в разтопеното масло пилешките бутчета. Щом придобият леко златист цвят, добавете наситнения кромид, чесъна - нарязан на филийки, и чушката. Щом омекнат...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп