Риба с нахут и зеленчуци
Апетитна комбинация от здравословни продукти за обяд

Приготвяне
45 минути
Порции
4
Начин на приготвянe
Загрейте половината от зехтина, запържете лука за 2-3 минути до омекване. Прибавете ечемика и запържете за минута. Постепенно прибавяйте горещия бульон и сварете до готовност. Прибавете нарязаната чушка и тиквичките. Прибавете нахута и гответе още няколко минути. Отделно загрейте останалия зехтин и запържете рибата за 2-3 минути. Сервирайте я с варивата и зеленчуците.
Още по темата

Нарежете зеленчуците на дълги филии с дебелина около 5 мм. Пригответе сместа за подправяне като смесите продуктите и разбъркате добре. Запечете зеленчуците и рибата в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп












