Свинско с моркови
Крехки пържолки с невероятен аромат
Приготвяне
70 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Морковите и лукът се нарязват. Запържват се в загрятото масло. Месото се нарязва на средно големи пържолки. Всичко се сипва в тава, поръсва се със сол, черен пипер и се разбърква. Залива се със сметаната, разбъркана с яйцата и ситно нарязания чесън и се запича във фурната за около час.
Още по темата
Пържолите се начукват и поръсват със сол и черен пипер. Нареждат се в тавичка на 2 реда, като помежду им се слагат морковите, чесънът и дафиновият лист. Върху...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп