Свинско с бира

Лесен и вкусен специалитет със свинско за гости


Приготвяне
120 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Нарязваме месото, кромида и бекона на едри парчета, а чушките – на кръгчета. В тенджера сипваме олиото и добавяме вече нарязаните продукти.Запържваме на среден огън, докато мeсото промени цвета си. Прибавяме дафиновия лист и сол и пипер на вкус. Отгоре заливаме с бирата. Задушаваме ястието и варим на тих огън, докато свинското омекне.Сервираме с ориз-пилаф, салата или пържени картофи.
Още по темата

Нарязваме месото на средно големи парчета. В тенджера загряваме олиото и запържваме свинското около 4 мин., докато не промени цвета си. Прибавяме чесъна и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп