Салата с пълнени миди
Невероятно красива и богата салата, с която ще смаете гостите
Приготвяне
40 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сварете мидите. Задушете бекона и лука в малко зехтин на тих огън. Добавете соса и мащерката. Гответе още 5 минути. Ако е необходимо овкусете със сол и черен пипер. Изпечете чушката и я обелете. В голяма купа смесете нарязаните домат, краставица, нарязаната чушка и накъсаната зелена салата. Напълнете сварените миди с плънката. Поднесете салатата с пълнените миди.
Още по темата
Мидените ядки се размразяват. В малка тенджера се кипва млякото, след което се изсипват ядките, заедно с дафиновия лист. Посолява се на вкус и се подправя...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп