Салата с боб, лук и рукола

Великолепна гарнитура за вечеря, която се приготвя изключително лесно


Приготвяне
20 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
Консервираният боб се отцежда и измива добре под течаща студена вода. Лукът се обелва и нарязва на тънки полумесеци. В купа се смесват бобът, лукът, руколата, олиото и оцетът.
Салатата се разбърква добре и се оставя да престои малко в хладилника, за да се смесят ароматите.
Още по темата

Измийте зеления боб в краищата. Домата нарежете на дребни парченца, а чесъна счукайте с малко сол. Смесете всичко, прибавете орехите, нарязаната риба тон, всички...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп