Салата със зелен фасул и пилешко месо
Богата, вкусна и засищаща салата
Приготвяне
20 мин
Порции
2
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Зеленият фасул се начупва на парчета и се сварява в подсолена вода. Отцежда се в гевгир и се охлажда.
Пилешкото филе се нарязва на кубчета. Доматите се попарват, обливат се със студена вода и се обелват. Нарязват се на кубчета. В купа се смесват фасулът, доматите, нарязаният лук, царевицата и филето. Отделно се разбиват зехтинът, солта и пиперът и с получения сос се залива салатата.
Още по темата
В съд слагаме сока от лимона и мустардата. Прибавяме майонезата и олиото. Тази саламура прибавяме към зелето и ябълките. Объркваме салатата и слагаме бекона...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп