Рулца с бекон, сирене и яйца

Питателна и топла идея за обяд или предястие за 20 минути


Приготвяне
20 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Запържете бекона до златисто и го извадете върху салфетка. Разрежете питките на половина, намажете с лютеница, сложете 2 парчета бекон, 2 парчета сирене, поръсете с настъргано яйце, завийте на рула и преди сервиране нарежете на 3 части, ако ги предлагате за закуска. Ако ще са предястие, ги оставете за 2 часа в хладилника преди сервиране.
Още по темата

Оризовото или стъкленото фиде се приготвят според инструкциите на опаковката. Отцеждат се добре. Оризовите кори се слагат между две мокри кърпи за около минута, за да...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп