Патладжанени рулца с чесън



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Измийте и нарежете патладжаните на дълги и тънки филии. Намажете ги със сол и ги оставете да престоят 15 минути, след което изцедете образувалия се сок. Нарежете доматите на кубчета и ги смесете със ситно нарязания чесън. Всяка филия патладжан топнете в разбитите яйца, а след това ги оваляйте в брашното. Запържете в предварително загрята мазнина и от двете страни за около 4 минути, от всяка страна.
Извадете готовите патладжани и поставете от плънката с доматите в единия край. Завийте за да се получи руло и закрепете с клечка за зъби или пластмасова шпагичка. Поднесете рулцата топли или студени като гарнитура.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп