Руло с конфитюр от къпини/кайсии



Приготвяне
1 час
Порции

8

Начин на приготвянe
Разбиваме яйцата със захарта. Постепенно добавяме брашното и ванилията. Разбъркваме добре и изсипваме сместа в приготвена тавичка с готварска хартия. Печем в загрята фурна около 10 мин на 200 градуса. След като блатът е готов, още топъл се навива на руло, за да не се счупи. Щом изстине, се развива, намазва се с конфитюр, навива се и се поръсва с пудрата захар. Всяко руло е различно вкусно заради различните конфитюри.
Да ви е сладко!
Още по темата

Загрейте леко половин чаена чаша от млякото и разтворете в него маята Прибавете чаена лъжица захар и толкова брашно. Разбъркайте, за да стане на гъста каша. Поръсете с...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп