Руло от риба



Приготвяне
30 минути
Порции

4

Начин на приготвянe
Рибата се обезкостява и се смила. Прибавят се сол и черен пипер на вкус, 1 сурово яйце и накиснатият и изцеден хляб. Разстила се върху тензух във формата на правоъгълник. На единия край по дължина се слага предварително приготвената плънка от задушения лук на филийки и нарязаните орехови ядки, част от червените домати и магданоз. Завива се на руло. Намазва се със сурово яйце, наръсва се с галета и настъргания кашкавал. Поставя се в намазана с масло тава и се пече в умерена фурна. Приготвя се сос от мазнината, част от доматите, брашното и виното, овкусява се и се прецежда. Рулото се сервира топло, нарязано на филийки и гарнирано с варени картофи, залети с масло и парче лимон.
Още по темата

Нарежете зеленчуците на дълги филии с дебелина около 5 мм. Пригответе сместа за подправяне като смесите продуктите и разбъркате добре. Запечете зеленчуците и рибата в...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп