Маслена риба със зеленчуци



Приготвяне
Порции

0

Начин на приготвянe
Загрейте фурната до 200 градуса. Тиквичката, моркова и зелето нарежете на дребно. Смесете ги с лимоновия сок, копъра, сол и черен пипер на вкус. Филето намажете от двете страни с лимонов сок, сол, черен пипер и върху всяко парче сложете от зеленчуковата смес. Завийте на руло и ги сложете в намаслена тава. Към всяко руло сложете чесън и поръсете със зехтин. Печете за 30-35 минути, докато омекне рибата.
През това време пригответе соса. Загрейте зехтин и маслото. Задушете доматите за около 5 минути, прибавете захар, лимонов сок и сол на вкус. Оставете да кипне на тих огън и бъркайте докато соса се сгъсти. Прецедете готовия сос, като това което остане като едри парчета пасирайте до еднородна смес. Сервирайте рибните рула със соса.
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп