Риба „Ропотамо”
Приготвяне
1 час
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Лукът се нарязва на едро, задушава се в олио заедно с нарязания на тънки шайби морков. Налива се доматеният сок и се добавят нарязаната на ивички чушка, киселите краставички - на тънки парчета, и грахът. Долива се около 1 л вода. След около 20 минути се слагат скумриите, нарязани на едри шайби, и подправките. Когато рибата е готова (необходими са є приблизително 10 минути), се добавя размитото с вода брашно.
Още по темата
Накиснете херингата в мляко за ½ час (ще бъде по-малко солена и по-крехка). Нарежете лука на кубчета или парчета. Отцедете херингата и я нарежете на парчета с...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп