Маринована херинга с лук

Маринована херинга с лук Лакомник
Маринована херинга с лук
Време за приготвяне
Приготвяне
60 минути
Порции
Порции
4
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

500 г солена херинга

3 глави лук

250 мл олио

мляко за накисване на рибата

бахар на вкус

дафинов лист на вкус

Начин на приготвянe

Накиснете херингата в мляко за ½ час (ще бъде по-малко солена и по-крехка). Нарежете лука на кубчета или парчета. Отцедете херингата и я нарежете на парчета с дебелина 2 см. Наредете в буркан ред лук, парчета херинга и няколко зърна бахар и дафинов лист, заливайки отделните слоеве с олио. Оставете буркана за един ден в хладилника.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц