Пържена риба с орехов сос
Хрупкави рибки с невероятен аромат и неустоим вкус
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Изчистената и измита риба се осолява, потапя се в брашно и се пържи. Подрежда се в кръг в голяма чиния, като се оставя място за соса. Отделно се счуква със сол чесъна, прибавя се оцет и олио, смляните орехи и толкова вода, че да се получи гъст сос. Изсипва се в средата на чинията, а около него, нарязаните на кръгчета,твърдо сварени яйца. Яйцата се поръсват със сол и черен пипер.
Още по темата
Поставете филето от бяла риба в купа и залейте с част от прясното мляко. Оставете го да престои така около половин час. Нарежете спанака и го задушете в леко подсолена...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп