Пълнени чушки с пиле и крема сирене
Интереснa идея за пълнежа в любимата българска гозба
Приготвяне
45 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пилешкото месо се нарязва на големи парчета и се сварява в подсолена вода заедно с нарязания на едро кромид лук и чесън. Месото се се смила заедно с лука и чесъна. Прибавя се сиренето и се налива по малко, при непрекъснато бъркане олиото. Към сместа се добавя ситно нарязания магданоз и се разбърква. Пиперките се почистват от семето и се напълват с така приготвената смес и се поръсват с кашкавал. Пекат се в предварително загрята фурна на 200С до златисто.
Още по темата
Яйцата се сваряват. След като се охладят, се обелват и внимателно се разрязват на половинки. Жълтъкът се издълбава, поставя се в купа и се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп