Музикантът Дони е голям фен на морските дарове. През лятото той похапва предимно бейби октоподчета и скариди. Дони винаги се е опитвал да се храни здравословно. Имал е периоди, в които е качвам бързо килограми заради базразборно хранене. С половинката си Нети успяват да си изградят полезни хранителни навици. Двамата са забравили месото и тежките тестени продукти и налягат предимно на салати и вегетариански ястия.
Необходими продукти:
2 стръка естрагон
3 с.л. зехтин
сол
черен пипер млян
200 г кашкавал
600 г домати
1 вр. лук кромид пресен
12 калмара
Начин на почистване:
Първо почистете калмарите. Обелвате тъмната ципа, а след това извадете костта. Измийте със студена вода. Нарежете кашкавала на ситни кубчета, както и лука и доматите, подправете със сол, черен пипер и ситно нарязания естрагон. Напълнете калмарите и забодете отвора с клечка за зъби. На дъното на тавичката изсипете зехтина, наредете отгоре пълнените калмари. Остатъка от плънката разпределете отстрани, покрийте с алуминиево фолио и печете 20 минути в предварително загрята силна фурна.