Певицата Тони Димитрова не крие, че е отличен майстор в кухнята. "Нескромно е, обаче съм много добра в кухнята. Детето ми след всяко хранене възкликва: "Мамо, спешно е необходимо да открием "Бързо хранене", споделя бургаската певица. Певицата залага на творчеството в кухнята - не спазва рецепти. Щедра е на подправките, но подбира предимно български и не залита по екзотиката.
Необходими продукти:
1.5 кг пресни картофи
1 ч.ч. бира
1 ч.ч. бяло вино
40 г масло
1/2 ч.ч. олио
2 с.л. горчица
3 с.л. соев сос
4 скилидки чесън
пресен розмарин, копър
черен пипер
лют червен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Картофките се обелват от люспите, измиват се и се нареждат в тава. Всички други продукти се смесват, добавя се 1 ч.ч. вода и картофите се заливат със сместа. Разбъркват се добре. Захлупват се с по-голяма тава и се пекат за около 1 час във фурната. При сервиране може да се намажат с масло и да се поръсят с магданоз.