Пудинг с бишкоти

Невероятно вкусен и лесен десерт с малко средства


Начин на приготвянe
В тенджера се налива 400 мл прясно мляко. Добавят се 2 с.л. захар и 1 с.л. краве масло. Съдът се поставя на включен котлон. Шоколадовият пудинг заедно с 1 с.л. захар, се разтваря в 100 мл прясно мляко. Топлото мляко се бърка с дървена лъжица до пълно разтваряне на захарта. Шоко- пудингът се налива при млякото на тънка струйка. Бърка се непрекъснато с дървена лъжица или шпатула. Кремът е готов, когато сгъсти. В купички се нареждат първо бишкотите и се покриват с крема. Оставя се да се охлади.
Още по темата

В огнеупорна купа се разбива маслото с пудрата захар. Сипват се прясното мляко и брашното, настърганият шоколад и ванилията. Купата се слага на слаб огън, за...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп