Пудинг от извара

Невероятен десерт, а рецептата е икономична


Приготвяне
40 мин
Порции

4

Начин на приготвянe
В сух съд се карамелизират нарязаните на ивички бадеми с малко пудра захар. Смесва се мекото масло със стафидите, бадемите, захарта, жълтъците, изварата, подправките, сол, настърганите без кората кифли и разбитите на сняг белтъци. Сместа се изсипва в обилно намазана с масло и поръсена с галета форма. Пудингът се пече и се поднася топъл.
Още по темата

Жълтъците се разбиват със захарта на пяна, прибавят се бадемите, лимоновия сок, разбитите на твърд сняг белтъци и гриста, смесена с галета. Сместа се изсипва във...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп