Пирожки със сирене и кашкавал
Топли и меки пирожки, които се топят в устата
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Омесете тесто и го оставете да престои на топло около 10-15 минути. Разточете тестото на кора с дебелина около 1,5 см. Изрежете от него правоъгълници, в които завийте по малко от натрошеното сирене и кашкавал. Изпечете пирожките във фурната или ги изпържете.
Още по темата
От брашното, бакпулвера, киселото мляко и яйцето омесваме меко тесто. Ако е необходимо, добавяме малко вода. Месим около 10 минути, докато тестото стане гладко....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп