Пирог с пиле и сирене

Лесен и апетитен вариант за пирог


Начин на приготвянe
Нарежете месото на малки парченца и настържете сиренето. В купа разбийте яйцата, киселото мляко, подправките и бакпулвера. След това прибавете и брашното. След като се получи гладка смес, може да сложите месото и сиренето и отново да разбъркате, но с помощта на лъжица.
Печете в намазнена и набрашнена тавичка, в предварително загрята фурна на 200С за около 35-40 минути. Преди да извадите пирога по желание поръсете с настърган кашкавал и допечете до златисто.
Още по темата

От тесто за катми правим катми. Ще ни трябват 4. Бутер тестото делим на 2, едната част трябва да е по-голяма. Разточваме две кръгли кори – едната по голяма от...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп