Пилешко рагу със зеленчуци
Приготвяне
50 минути
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Нарежете на едро пилето, нарежете на ситно лука, а останалите продукти на едро. Подправете пилето на вкус и го оваляйте в брашното. Загрейте зехтина и запържете пилето за 5 минути, извадете и в същата мазнина запържете лука до златисто. Прибавете моркова, целината, чесъна, дафиновия лист, машерката, сол, черен пипер, залейте с виното и пилешкия бульон, прибавете пилето и задушете до готовност. Ако соса е прекалено рядък може да прибавите брашно.
Още по темата
Сложете месото в кипяща подсолена вода и оставете да се вари на силен огън за 10 минути, като отнемате пяната. След това намалете температурата и оставете пилето да се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп