Пилешки пирожки
Приготвяне
50 минути
Порции
6
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Сварете целината до готовност и нарежете продуктите по желание. Запържете лука, прибавете лука, пилешкото и запържете за 5 минути. Изцедете бульона от целината. Настържете моркова. Смесете всички продукти, подправете на вкус и разбъркайте. Разточете тестото и го разрежете на големи правоъгълници. Напълнете ги с плънката и загърнете краищата, като оставите малка дупка. Сложете масло по желание, намажете с жълтъците и печете при 180-200 градуса до готовност.
Още по темата
Запържете в тиган с малко зехтин на средно силен огън месото, наситнения чесън и магданоза. Накрая добавете нишестето, разтворено в 1 к.ч. вода, и разбъркайте....
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп