Пирожки с пилешко
Приготвяне
Порции
0
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Запържете в тиган с малко зехтин на средно силен огън месото, наситнения чесън и магданоза. Накрая добавете нишестето, разтворено в 1 к.ч. вода, и разбъркайте. Оставете сместа да се охлади.
Оставете маслото с водата да заврат. Добавете като отстраните от котлона брашното и бъркайте. Добавете яйцата към сместа и бъркайте добре. Тестото трябва да стане хомогенно и гладко. Разточете на дебела около 1 пръст кора и от нея изрязвайте кръгове с големина по желание. Пълнете всеки кръг с част от плънката и затворете, като притиснете добре краищата да се затворят. Панирайте пирожката първо в яйце и после в галена и пържете в загретия на средно силен огън зехтин за готвене докато се получи златист цвят. Панирайте и изпържете и останалите пирожки.
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп