Пирожки с месо
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food-icon.jpg)
![Пирожки с месо](https://lakomnik.bg/f/news/1/660_7d09729099316150fda53afbbeba1933.jpg)
![Лакомник](https://lakomnik.bg/img/food_icon2.png)
Начин на приготвянe
От брашното, водата и олиото се замесва тесто и се разточва на 16 малки питки. Осем от тях се намазват отгоре с масло и върху тях се слагат другите осем. Така получените двойки питки се разточват на големи кори. Всяка кора се намазва с масло и се нарязва на ленти, широки 5-6 см. На единия край на всяка лента се слага по 1 лъжица от месото, предварително запържено с черен пипер, сол и магданоз. Всяка лента се нагъва на триъгълник, а всеки триъгълник се намазва с масло. Подреждат се в намаслена тава и се пекат на не много силна фурна.
Анкета
![стрелка](/img/grey_arrows.png)
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп