Пилешки дробчета по френски

Бързо и апетитно предложение за вечеря


Начин на приготвянe
Лукът и чесънът се нарязват на филийки и се пържат на тих огън. След като се задушат се вадят от мазнината и се слагат дробчетата на по силен огън, като се изпържат дробчетата се прибавя и лукът, дърпа се от огъня и се слагат 4 супени лъжици майонеза, 1 супена лъжица горчица, черен пипер, сол, сух копър и 2 лъжици лютивка. Връща се обратно на котлона за 1-2 минутки и се сервира поръсени с магданоз.
Още по темата

Измитите дробчета се нарязват на дребно и се запържват в маслото заедно с лука. Яйцата се разбиват с млякото, сол и черен пипер. Изсипват се към дробчетата, разбъркват...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп