Пилешки гърди с подлютен лимонов сос

Бързо и апетитно предложение за пикантни пържоли


Начин на приготвянe
Пилешките гърди се овалват в брашно, разбитите яйца и се пържат в добре сгорещено олио за 3 минути. Изваждат се в голяма чиния. В същата мазнина се изсипват каперсите, лимоновият сок и пилешкият бульон, в който предварително е разтворено нишестето. Разбърква се докато се сгъсти. Подправя се с малко лют червен пипер и се изсипва върху месото. Поднася се с нарязани резенчета лимон.
Още по темата

Обелваме картофите и ги сваряваме в подсолена вода, след което ги нарязваме на средни по големина парчета. В друга тенджера сипваме олиото и добавяме маслото и...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп