Телешки гърди с червено вино
Апетитно предложение за семейната трапеза
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Месото се нарязва на парчета и се запържва в маслото заедно с нарязания лук. Залива се с 2 ч.ч. вино, прибавят се чесънът, дафиновият лист, сол и черен пипер. Оставя се да ври на тих огън около 2 часа. Брашното се разрежда в 1 ч.ч. вино, изсипва се при месото и се оставя да ври още 30 мин. на слаб огън.
Още по темата
Котлетите се осоляват, поръсват се с черен пипер и се овалват в брашно. Пържат се в маслото от двете страни и се изваждат. Сокът от пърженето се размесва с виното,...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп