Картофена салата с пилешки гърди и бекон

Апетитна идея за салата, подходяща и за леко хапване


Начин на приготвянe
Обелваме картофите и ги сваряваме в подсолена вода, след което ги нарязваме на средни по големина парчета. В друга тенджера сипваме олиото и добавяме маслото и пилешките гърди. Оставяме месото да се запържва 10 мин, добавяме предварително нарязания бекон и пържим още 2 мин. Когато махнем месото от огъня, към него прибавяме нарязаните магданоз и картофи, майонезата и овкусяваме със сол и черен пипер. Салатата може да се сервира както топла, така и студена.
Още по темата

Скумрията се обезкостява и почиства от кожата. Получените филета се нарязват напречно, поставят се в елипсовидно плато, поливат се с лимонов сок и се гарнират със...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп