Пиле със зеле и картофи в гювече



Начин на приготвянe
Нарежете на ситно лука и настържете морковите на ситно. Нарежете филето на едро, а зелето на ситно. Почистете чушките от семките и ги нарежете на сламки. Почистете картофите и ги нарежете на кубчета. Намаслете гювечетата, сложете от пилето и подправете на вкус. Отгоре сложете от зелето, картофи, подправете, лук, моркови и върху тях чушки. Залейте с около 100 мл вода и запечете при 200 градуса за около 1 час.
Още по темата

Почистеното и измито пиле се слага в дълбок съд, залива се с вода и се вари около 1 час, след което се изважда. Ситно нарязаното зеле се задушава в мазнината до...
Анкета

Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп