Пиле с грах и моркови
Пригответе си това традиционно вкусно ястие
Приготвяне
60 мин
Порции
4
Необходими продукти
Начин на приготвянe
Пилето се разфасова и се изпържва леко в мазнината. В същата мазнина след изваждането му се прибавят последователно и се задушават ситно нарязаните лук и морковите, нарязани на кубчета. Когато омекнат морковите, се прибавят грахът, червеният пипер, черният пипер, 1 ч.ч. топла вода и месото. Ястието се посолява на вкус и се оставя да ври на тих огън до готовност. Преди свалянето му от огъня се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Още по темата
Копривата се измива. Празът се почиства. Скълцва се на дребно. След това копривата се къса на малки парченца. Взема се тиган. Наливат се 2- 3 с.л. олио. Съдът се...
Анкета
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц
Хороскоп